От 1 август бяха въведени промени в движението и разписанието

...
 От 1 август бяха въведени промени в движението и разписанието
Коментари Харесай

Жена след пътуване с влак до Асеновград: Гответе се за изпитания!

 От 1 август бяха въведени промени в придвижването и разписанието на влаковете през Пловдив, които са поради модернизацията на жп възела. Промените засягат и пасажерите, които споделят и за неуредици, с които са настояват, че са се сблъскали. Подобна е историята на жена, която трябвало да пътува от Пловдив до Асеновград.

  " Скъпи съграждани, които ползвате услугите на БДЖ, гответе се за тествания! Няма да е елементарно. Днес е първият ден от новото разписание на влаковете и първата изненада не закъсня ", установи Мариана Н.

Тя споделя и съответния случай, предизвикал констатацията ѝ. Жената трябвало да пътува с трен от 21:45 часа от Пловдив.

" Имах фотография на разписанието от 24.07.23 и знаех, че следва прехвърляне в Крумово и към 20 мин престой там. Не се случи тъкмо по този начин. Оказа се, че до Крумово ще пътуваме с влака София-Истанбул, а там ни чака мотрисата за Асеновград.

Обявиха забавяне на влака 30 мин, който на процедура потегли с 45 минути забавяне. На шести коловоз няма пейки. Дори циментът не е затрит.  Но това, което последва... Точно слязохме в Крумово и мотрисата, която трябваше да ни закара в Асеновград, профуча край нас - към Пловдив ", твърди Мариана Н. Според нея в Крумово останали към 25 индивида. Част от тях почнали да търсят различен превоз, а други чакали. Тя добавя, че схванала за проведен заместващ превоз, само че се прибрала с такси.

" Постепенно оредяхме. Започнаха да идват таксита. Минута преди да се кача в едно такси един от пасажерите - не кондукторката, не шеф влака нито служителят с цялостна уста, пасажер даде обещание, че по някое време ще пристигна рейс.

Прибрах се с такси. С още трима младежи тъкмо в среднощ -като пепеляшка. Но в тази приказка каляската не пристигна ", заключава дамата.

Вижте цялата обява, споделена от Мариана Н., оповестена във Фейсбук:

" Скъпи съграждани, които ползвате услугите на БДЖ, гответе се за тествания! Няма да е елементарно. Днес е първият ден от новото разписание на влаковете и първата изненада не закъсня.

" Имах фотография на разписанието от 24.07.23 и знаех,че следва прехвърляне в Крумово и към 20 мин престой там. Не се случи тъкмо по този начин. Оказа се, че до Крумово ще пътуваме с влака София-Истанбул, а там ни чака мотрисата за Асеновград.

Обявиха забавяне на влака 30 мин, който на процедура потегли с 45 минути забавяне. На шести коловоз няма пейки. Дори циментът не е затрит.  Но това, което последва... Точно слязохме в Крумово и мотрисата, която трябваше да ни закара в Асеновград, профуча край нас - към Пловдив ", споделя тя.

Купих си билет за 21: 45 часа от Пловдив. Имах фотография на разписанието от 24.07.23 и знаех,че следва прехвърляне в Крумово и към 20 мин престой там. Не се случи тъкмо по този начин. Оказа се, че до Крумово ще пътуваме с влака София-Истанбул, а там ни чака мотрисата за Асеновград.

Обявиха забавяне на влака 30 мин, който на процедура потегли с 45 минути забавяне. На шести коловоз няма пейки. Дори циментът не е затрит.  Но това, което последва... Точно слязохме в Крумово и мотрисата, която трябваше да ни закара в Асеновград, профуча край нас - към Пловдив.

Един чиновник изясни, че не знаел нищо за прекачването! Нищичко! Той просто си стои там и никой нищо не му споделя. Около 25 индивида останахме в Крумово. Кондукторката молеше по телефона за някакъв рейс.

Никой не ни се извини за неудобството,никой не ни сподели какви проекти имат за нас. Само комарите ни се зарадваха. Имах дързостта да попитам служителя - в незнание, по какъв начин единствено той не схванал. Но ме изгони - с цялостна уста, тъй като съм го тормозила.

Постепенно оредяхме. Започнаха да идват таксита. Минута преди да се кача в едно такси, един от пасажерите, не кондукторката, не шеф влака, нито служителят с цялостна уста, пасажер даде обещание, че по някое време ще пристигна рейс.

Прибрах се с такси. С още трима младежи тъкмо в среднощ -като пепеляшка. Но в тази приказка каляската не пристигна. "

 Припомняме, че се чака ремонтните действия да продължат до до 25 септември. " Завършването на ремонтните действия по плановете за рационализация на жп възел Пловдив и Пловдив –Бургас фаза 2 доста ще усили скоросттаи пътуването с трен ще отнеме по-малко време от автомобилния превоз ", коментират от БДЖ.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР